Som Familiy Office leverer vi dedikeret og kvalificeret assistance til velhaverfamilier.

Fordi din tid skal bruges  det, du har lyst til

Din betroede partner til rådgivning, formuepleje og administration

Vestergaard & Knudsen er et dedikeret Family Office, der yder kvalificeret assistance til velhaverfamilier, der ønsker at gøre brug af en uafhængig og fortrolig sparringspartner. Vi kan tillidsfuldt og professionelt agere som din betroede partner i forhold til din formuepleje samt den nødvendige administration i forbindelse hermed.

Vi tilbyder at lette dig for dine administrative byrder samt sikre dig uvildig rådgivning og service. Du kan trygt bevare overblikket uden at skulle bekymre dig om detaljen. Vi eksekverer, overvåger og følger op for dig, så du kan fokusere din tid og energi, der hvor det giver mest mening for dig.

Hele værdiskabelsen tilfalder dig

Vi er et lille eksklusivt team, der har modenheden, erfaringen og kompetencerne til at sikre dig en full-service leverance til en konkurrencedygtig og gennemsigtig pris. Vores uafhængighed gør, at du ikke er i tvivl om, hvis interesser vi varetager. Lige så selvfølgeligt kan du regne med vores diskretion.

Vi opererer udelukkende med faste honoraraftaler, hvorfor hele værdiskabelsen ubeskåret tilfalder dig. Samarbejde med eventuelle formueforvaltere eller andre rådgivere sker udelukkende i din favør, og vi har ingen underhåndsaftaler med nogen. Vi er selvstændige og uafhængige. Det er din garanti for objektivitet og seriøsitet.

Den personlige relation

Vi er et lille eksklusivt team, der har modenheden, erfaringen og kompetencerne til at sikre dig en full-service leverance.

Mød os her